Εξετάσεις CELI – 2η αναβολή

Last Updated on 29/07/2021 by LINGUAitaliana

26 Ιανουαρίου 2021

Νέα ημερομηνία εξετάσεων για τα πτυχία CELI

Εξετάσεις CELI Νοεμβρίου 2020

Μετά την πρώτη μετάθεση των εξετάσεων CELI στο Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών και Θεσσαλονίκης από τις 23 Νοεμβρίου 2020 στις 9 Δεκεμβρίου 2020, ανακοινώθηκε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής τους μεταφέρεται εκ νέου σε μια έκτακτη εξεταστική στις 26 Ιανουαρίου 2021.

Όπως είναι προφανές η δεύτερη κατά σειρά μετάθεση της ημερομηνίας όλων των επιπέδων των εξετάσεων CELI οφείλεται, όπως και η πρώτη, στις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εξ αιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Η LINGUAitaliana|ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ONLINE εύχεται σε όλους και όλες υγεία, να μην υπάρξει άλλη αναβολή και καλή μελέτη και προετοιμασία για τις εξετάσεις CELI της 26ης Ιανουαρίου 2021!

Κάνε εγγραφή στο NEWSLETTER της LINGUAitaliana για να ενημερώνεσαι για τις εξετάσεις των πτυχίων ιταλικής γλώσσας!

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να την αξιολογήσεις!

Μέση βαθμολογία: / 5. Αριθμός αξιολογήσεων:

Καμία αξιολόγηση μέχρι στιγμής! Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Λυπούμαστε που αυτή η ανάρτηση δεν ήταν χρήσιμη για εσένα!

Ας βελτιώσουμε αυτήν την ανάρτηση!

Πες μας, πώς μπορούμε να βελτιώσουμε αυτήν την ανάρτηση;

Μοιράσου στο Facebook, στείλε στο Messenger και στο Skype, κάνε Tweet! Κατέβασε PDF ή εκτύπωσε!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *