ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Αν σου αρέσει αυτή η ανάρτηση, κοινοποίησέ την! Είναι ο καλύτερος τρόπος να μας το δείξεις.

Διδάσκει
αξιολογητής προφορικών εξετάσεων CELI
πιστοποιημένος από το Πανεπιστήμιο
UNIVERSITÀ PER STRANIERI DI PERUGIA

Απόλυτη εξειδίκευση!
Μόνο ιταλικά
Μόνο online
Μόνο σε ενήλικες

Παρέχουμε στοχευμένη διδασκαλία – εκμάθηση

Πρώτος στόχος για να πετύχουμε τον σκοπό μας είναι να μάθουμε τι ακριβώς θέλει να κάνει ο σπουδαστής με τα ιταλικά. Η διδασκαλία προσαρμόζεται στους δικούς του στόχους ώστε να μπορέσει να μάθει ακριβώς αυτό που χρειάζεται, να μάθει τα «σωστά» ιταλικά για τον λόγο που θέλει να τα χρησιμοποιήσει.

Δουλεύουμε με σύγχρονο, ποικίλο και πρωτότυπο υλικό

Είναι βολικό για τον καθηγητή να χρησιμοποιεί βιβλία και υλικό που διδάσκει εδώ και χρόνια! Είναι όμως το καλύτερο για τον σπουδαστή;

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και το μαθησιακό στυλ του σπουδαστή

Δεν μαθαίνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο! Γι αυτό τον λόγο προσαρμόζουμε την διδασκαλία, όσο είναι δυνατόν, στο προσωπικό μαθησιακό στυλ του σπουδαστή. Φυσικά αυτό ισχύει περισσότερο για τα one to one μαθήματα αλλά, στο μέτρο του δυνατού, και για τα Τμήματα.

Έχουμε βαθιά γνώση της ιταλικής γλώσσας και μακρόχρονη εμπειρία

Στην LINGUAitaliana, τα Μαθήματα Ιταλικών και η Ιταλική Γλώσσα δεν είναι απλά μία επαγγελματική ενασχόληση. Είναι μελέτη, σπουδή της Γλώσσας και των τρόπων διδασκαλίας της. Είναι συνεχής, αδιάλειπτη επαφή μαζί της σε όλα τα επίπεδα και συνεχής πειραματισμός με μεμονωμένους σπουδαστές και μικρές ομάδες, πάνω σε καινούρια εργαλεία που την κάνουν αποδοτικότερη και πιο ευχάριστη. Όπως είπε και ο Leonardo da Vinci, «La sapienza è figliola dell’esperienza» («Η γνώση είναι κόρη της εμπειρίας»)

Κάνουμε τα μαθήματα σε φιλικό και άνετο κλίμα

Τίποτε όμως από τα παραπάνω δεν θα είχε αξία αν δεν γινόταν μέσα σε ένα φιλικό και άνετο κλίμα, σε μία συνεργατική ατμόσφαιρα, σε ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον. Κρίνοντας από εμένα, ξέρω ότι αυτά που έχω μάθει καλύτερα, είτε μιλάμε για μαθήματα κιθάρας,  είτε για μαθήματα γιόγκα, είτε για μαθήματα δημιουργικής γραφής, τα έμαθα όταν το μάθημα ήταν ευχάριστο και περνούσα καλά, όταν είχα μια φιλική σχέση με τον καθηγητή, όταν το μάθημα δεν αποτελούσε πηγή άγχους αλλά μια ευχάριστη εμπειρία!

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η επιτυχία στους στόχους που προσεγγίζει το 100%, είτε πρόκειται για απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου ιταλικών, είτε για εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο, είτε για κατάκτηση επάρκειας επικοινωνίας στην ιταλική γλώσσα για οποιοδήποτε άλλο λόγο, σε εύλογο χρονικό διάστημα και με μεθοδική ενασχόληση του σπουδαστή.

Έλα στο Club των επιτυχημένων

Επικοινώνησε μαζί μας!

Αν σου αρέσει αυτή η ανάρτηση, κοινοποίησέ την! Είναι ο καλύτερος τρόπος να μας το δείξεις.
Scroll to Top