“ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ” ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

Αν σου αρέσει αυτή η ανάρτηση, κοινοποίησέ την! Είναι ο καλύτερος τρόπος να μας το δείξεις.

Τα “Με την παρέα μου” Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana είναι το πρόγραμμα που σου προσφέρει την ευκαιρία να μάθεις την ιταλική γλώσσα μαζί με τον ή τους φίλους, συμφοιτητές, συνεργάτες, συντρόφους ή συγγενείς σου.

Είναι ένα Πρόγραμμα που οργανώνεται από εσένα που έχεις βρει τουλάχιστον άλλο ένα άτομο με το οποίο θέλεις να μάθεις μαζί του την ιταλική γλώσσα.

Τα “Με την παρέα μου” Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana ξεκινούν και πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του Ακαδημαϊκού Έτους μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από εσάς στην παρακάτω φόρμα, με την προϋπόθεση διαθεσιμότητας του ωραρίου που σας βολεύει.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη τυπολογία εβδομαδιαίας παρακολούθησης και μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό ωρών ξεκινώντας ακόμα και από μία όπως συμβαίνει και με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα.

Στα “Με την παρέα μου” Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana

  • είστε εσείς οι ίδιοι/ες που  επιλέγετε  το πόσο γρήγορα θα προχωρήσετε στην εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας, χωρίς περιορισμούς από ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα
  • είστε εσείς οι ίδιοι/ες  οι σπουδαστές/στριες που αποφασίζετε αν η εκμάθηση της γλώσσας θα κλίνει περισσότερο σε κάποια συγκεκριμένη γλωσσική επικοινωνιακή δεξιότητα ή θα επικεντρωθεί σε κάποια θεματική ενότητα περισσότερο από κάποια άλλη.

Όπως και με τα Ομαδικά Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana προετοιμάζεστε, αν θέλετε, για τις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσης της ιταλικής γλώσσας χωρίς κανένα περιορισμό για το πόσο γρήγορα θα πετύχετε τον στόχο σας.

Τα “Με την παρέα μου” Μαθήματα Ιταλικών πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-22:00 με συγκεκριμένο και σταθερό ωράριο που συμφωνείται στην αρχή του προγράμματος.

 Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 50 λεπτών (//:10 έως //:00)

Για τα Δίδακτρα και τους τρόπους πληρωμής δες εδώ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΩΡΑΡΙΑ ΓΙΑ “ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ” Μαθήματα

Αν θέλεις να ενημερωθείς όταν θα διατεθούν νέα ωράρια για “Με την παρέα μου” Μαθήματα κάνε εγγραφή στο Newsletter μας!

και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου για να ενημερωθείς αναλυτικά για τα Μαθήματα και να κατοχυρώσεις το ωράριο που προτιμάς!

Αν σου αρέσει αυτή η ανάρτηση, κοινοποίησέ την! Είναι ο καλύτερος τρόπος να μας το δείξεις.
Scroll to Top