ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ
1 Ατομο

Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana είναι το πρόγραμμα που σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις την ιταλική γλώσσα με τον ρυθμό που επιλέγεις εσύ, χωρίς να δεσμεύεσαι από κάποιον άλλο.

Με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα το πρόγραμμα εκμάθησης προσαρμόζεται αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες και δυνατότητες. Γι’ αυτό είναι κατάλληλο για αυτούς και αυτές που:

μπορούν και θέλουν να επιταχύνουν τον ρυθμό εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας ή

θέλουν να προχωρήσουν με ένα χαλαρό ρυθμό μελέτης ή

ξέρουν ότι δεν μπορούν να διατηρούν ένα σταθερό ρυθμό ενασχόλησης και μελέτης κατά την διάρκεια των μαθημάτων

Σχετικά με τον γρηγορότερο ρυθμό εκμάθησης και την συντομότερη επίτευξη στόχων πρέπει να διευκρινιστεί ότι:

για να μάθεις τα ίδια με μικρότερο αριθμό ωρών ή περισσότερα με ίδιο αριθμό ωρών (σε σχέση με τον αριθμό ωρών των Ομαδικών Μαθημάτων) θα πρέπει να ασχοληθείς και να μελετήσεις πολύ περισσότερο. Η εκμάθηση της γλώσσας με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana μπορεί να γίνει εξαιρετικά ταχύρυθμη με απαραίτητη προϋπόθεση την δική σου επιθυμία και δυνατότητα εντονότερης προσπάθειας και περισσότερης μελέτης.

Το πρόγραμμα Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών LINGUAitaliana προσφέρεται με μία μεγάλη τυπολογία και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την εβδομαδιαία συχνότητα ανάμεσα σε:

  • 1 μάθημα 1 ώρας (με βάση το βασικό εκπαιδευτικό υλικό μας, η μία ώρα είναι ο μικρότερος επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθεί μία ενότητα εκμάθησης)
  • 1 μάθημα 2 ωρών
  • 1 μάθημα 2 ωρών και 1 μάθημα 1 ώρας
  • 2 μαθήματα 2 ωρών
  • 3 μαθήματα 2 ωρών (ο μεγαλύτερος εβδομαδιαίος αριθμός ωρών που προτείνουμε ώστε το κάθε μάθημα να μπορεί να συνοδεύεται από την αντίστοιχη ατομική μελέτη που απαιτείται)

Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιταλικών πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-22:00 και Σάββατο 10:00-16:00 με συγκεκριμένο και σταθερό ωράριο που συμφωνείται στην αρχή του προγράμματος.

 Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 50 λεπτών (//:10 έως //:00)

Για τα Δίδακτρα και τους τρόπους πληρωμής δες εδώ

(Εκ)Δήλωσε το ενδιαφέρον σου στην παρακάτω φόρμα

για να επικοινωνήσουμε, να ενημερωθείς αναλυτικά για τα Μαθήματα και να κατοχυρώσεις το ωράριο που προτιμάς!

Κλείσε θέση για το ταξίδι στην Ιταλική Γλώσσα και Κουλτούρα!


Μοιράσου στο Facebook, στείλε στο Messenger και στο Skype, κάνε Tweet! Κατέβασε PDF ή εκτύπωσε!